uppdatering igen..

Hej! Har inte uppdaterat jag vet tror att de blir lite inlägg här och där!

Idag har jag i alla fall gått till 15, jävlar vilken lång dag, haha! I vilket fall som helst efter skolan åkte jag till nyan, skulle söka praoplats, men vände om får söka en annan dag! Vid 4 tiden åkte jag till församlingshemmet och skulle bli med i ssu. [ storsyskonutbildningen ] Och blev med i det, ångrar de lite nu men.. I alla fall så tar jag och åker till lemböte i helgen, jannas fel.. Ville egentligen inte, men de lär väl bli rätt så kul, endå! :) På fredag, den här helgen så sitter jag där, huhuh. Lär bli bra endå, de värsta är all packing, puuh! Kommer fan inte veta vad jag ska ha med mig, lär ta upp min kappsäck, annars får jag inte med mig allting. ;)

Nu har jag tänkt att åka ner till mamma och se vad som händer där, sen ska jag upp och checka lite läxor, hah. Kuuuul, på vägen ner ska jag fundera vad jag behöver med mig för kläder, vi hörs! :)
förhoppningsvis innan fredagen!



SKOLAN!

Hej, hinner inte redigera någon bild nu utan nu får de bli bildlöst. Vill säga att nu ska jag fixa mig lite sen ska jag ta och käka någonting och sen åker jag till skolan, vet intressant. Men kände att ni skulle få en uppdatering såhär innan jag åker, såhär nu fick ni! Slutar kl. 15 idag, åker nog direkt hem, hoppas det inte regnar bara. Vi hörs lite senare mot dagen! Uppdaterar kanske när jag e i skolan, med en dator eller min surfplatta!

Ha en jätte bra dag, hörrni! ♥
oj, vad klockan är mycket nu måste jag skynda mig!



fri som en fågel




du är det bästa jag vet.



det enda jag alltid kommer ha kvar av alla bilder är min lilla misse.

man vet aldrig när han försvinner.




jag älskar dig



finns inte ord hur mycket jag älskar min kisse. ♥




RUBRIK ÄR KULIGT.

Tjena och godmorgon! Klockan är runt 10 snart, vaknade runt nio idag, på helgerna inget problem att komma upp..  Haha, annars är det cp dåligt väder ut, de var jätte mulet runt nio, sen för 1 kvart sen spöregnade det. Snart blir det väl sol, får man hoppas! Nu sitter jag i allafall med min lilla gullis misse och myser och ser på hur många lingon finns det i världen, haha, så grym! Sen ska jag nog se på nsn senare av dagen, det ska vi se hur det blir med det. Annars finns det väl inte så mer att berätta under den här dagen, hitills för den just har börjat. Nu ska jag göra lite tidinställa inlägg! :-) Så kika på bloglovin så ser ni när dom kommer upp!
Ni får gärna kommentera, hihi svarar på dom vid nästa inloggning idag!



snabb uppdatering!



redigerade bilder nyss och gjorde ett slarvigt coolage.

tänkte komma med en snabb uppdatering nu! Ska bli bättre att blogga, lovar redan imorgon är jag tillbaka! Så då, ni med foton, bloggning ja livet är bra ibland. ;)

det var det jag ville säga för nu ska jag ta och fixa sallad till maten, vi hörs ikväll eller imorgon! :)




uppdatering, här jaaaaaaaaa!

Hej, usch vad dåligt samvete jag har nuuu. Har inte skrivit ett ända inlägg sen i måndags. Här ska de blir bättring! Kommer vara trög som en snigel som närmaste dagarna.. Iallafall, har återhämtat mig efter tragedin i måndags. Har inte speciellt mycket att berätta, förutom imorgon är det fredag, går till 12. ♥ Efter skolan, ska jag hem sätta på mig joggingskorna och ut på en runda, wihu. Kommer inte orka dom närmaste 5 meterna, men det blir väl bättre efter!
 
Nu ska jag ta och ta misse och gå till soffan och se på tv, med mamma & olle. Svarar på kommentarer någon annan dag, beror på lite.
vi hörs imorgon, godnatt på er!



gullisplupp.




NÄR JAG KROCKADE:

Mår bättre nu så nu har jag tänkt berätta exat vad som hände.

Jag åker från skolan och tänkte komma och köpa b&j och äta när det var så dåligt väder, så jag åkte iväg och så åker jag in till mathis hallen och då är det en gammal gubbjävel som har parkerat men ska justera att bilen kommer inom rutan. Jag kommer i försiktig fart pga. av ishalt på marken.. Han kör precis ut när jag kommer, och inte så långsamt heller, jag hann inte reagera pga. att han körde ut precis när jag kom, och om jag hade tvärnitat hade jag kört omkull.. Så pang rakt vid bakresidan, en kvinna kom och frågade om det gick bra och jag sa ja, eftersom jag inte hade ont någonstans. Gubben kom ut och kollade på bilen, utan att säga något till mig. Kvinnan sa att jag skulle köra in brevid hans bil för att inte stoppa upp trafiken och se om den funkade. Eftersom när jag körde in i bilen så bröts min plastkopa av.. Stannade och gick av och gick under taget för det spöregnade, kvinnan följde efter och gubben också. Så sa jag att jag skulle ringa till olle men han var ju inte i svinö på körning, mamma var hos kiropraktorn och olle sa försök ringa till mamma, jag testade men hon svarade icke. Ringde till dan och han var upptagen, ringde till guy och han på direkten. Han pratade med allihopa och frågade hur det gick till.. Sen så ringde han till polisen och berättade att hans syster ( jag ) hade kört in i en bil när han backade ut.  Så polisen kom på direkten, sen fick jag berätta mina person uppgifter och blåsa att jag var nykter. Sen frågade han om jag hade körkortet med och det hade jag. Visade det och han kollade några saker, vet inte vad.. Sen så sa han att jag skulle berätta hur det gick till så jag började berätta. Och då sa han att han som backade ut hade en helt annan förklaring.. Alltså oh, jag vet fan hur det gick till. I alla fall så fotade dom mopeden och bilen, som bara hade en skråma. Så sa han att vi återkommer, sen åker ni till försäkringsbolaget, men vi kan inte fixa den innan vi har fått polispapprerna för vi måste ha med dom till försäkringsbolaget och mopeden som den blev när jag krockade. Så imorgon måste jag berätta för maria att jag måste svara om det ringer, för då är det polisen som ringer, igen.. Så snart har jag en hel mopeden igen förhoppningsvis.

men en sak som jag tror är helt klar är att det är han som står för försäkringarna för det var han som backade ut när han ska ha väjningsplickt. I alla fall nu står mopeden i garaget och imorgon får jag skjus av mamma till skolan och sen så borde jag kunna köra igen för vi ska tejpa kopan som är lös, tack vare gubbjäveln, haha. Så ja, nu fick ni veta hur det gick till.

vet inte om jag fick med allt, men ni kan ju föreställa er..

GAMLINGAR ÖVER 70 SKA FAN INTE HA KÖRKORT.



KROCKAT, YES.

Hur fan lyckas, man har krockat.. HELVETES GUBBJÄVEL SOM INTE KAN SE OM DET KOMMER FORDON..
åkte från skolan och skulle till mathis hallen och köpa en b&j. Kör uppåt och så är den en ful blå bil som backar ut för att justera bilen. Jo, det regnar det är blött på marken, kör försiktigt. JO DÅ  SÅ PANG, en jävla skråma på biljäveln och allt blir till ett helvete. Polisen blir inblandad, alltså cp.
berättar mer sen nu måste jag vila för nu har jag riktigt ont i armen, vet inte riktigt vad det är.. Hoppas de går över nu ska jag checka sex and the city 2 med min hickande gullisplubb misse!
förresten så är det en huvudväg, fordon som står parkerade i rutan har väjningsplickt för mötande trafik.. Men han där gubbjäveln som är runt 70 förstår inte det, dom borde inte ha körkort..
CP VAD JAG BLIR ARG.
nu är min nya kopa lös, måste fixa den och min främre grej där framme vi hjulet har brustit, men olle har lagat en ny till mig och han har inte satt på det ännu, för den gamla kopan,  måste bytas endå och nu har olle gjort en ny för länge sedan, som tur var det ju inte den nya som satt på!
svarar på kommenterarer när jag mår bättre, nu är jag fortfarande i choktillstånd..



SKOLAN!

Nu kommer bara en morgon uppdatering snabb som vässlan. Måndag idag, har gymnastik herregud.. Vet inte om jag får va med för dom säger inte vad det är för gympa, bara att det är ute.. Om det är terräng får jag iiiiinte vara med. Om det är fotboll nej. Har med allt nödvändigt nu iallafall, nu ska jag ta och göra mig i ordning och sen ska jag bege mig mot skolan, hoppas det är något varmt väder ute nu..

Åker direkt hem efter skolan. förhoppningsvis om ingen följer efter mig, hörs kanske i skolan, vi får se! Har med min padda, hihu.

HÖRS!




OINTRESSANT.

Nu tänker jag snart ta och hoppa till kojs, är äckligt trött vilket är bra att jag orkar upp imorgon. Måste få tillräckligt med sömn för att kunna orka hela dagen imorgon, hoho. Känns som det kommer bli en lång dag, börjar nio till 2, prima. Och imorgon kommer vi förmodligen få vårt schema, ibland hatar jag strandnäs för dom blir aldrig klara med schemat.. Jaja, nu ska jag ta och se på sex and the city, sen ska jag plocka upp i rummet och välja kläderna tills morgondagen, vi får se hur detta går! Om jag har tid slänger jag upp ett inlägg innan jag åker iväg, kanske hinner ta en outfit bild också, vi får se! Annars hörs vi efter 14 imorgon, ha en jätte fin morgon dag hörrni!
men före allt det där tramset ska jag cheka badrummet och tvätta ansiktet, ska få bort alla orenheter tills skolfotograferingen på onsdag. DET KOMMER STÅ 9C, det är sista året, glääääääääääääääääääääääädje. ♥
i alla fall, godnatt!



TÄVLING HOS SOFIA!

Jag är med och tävlar hos sofia där man kan vinna veckans blogg, då man kan få upp till 1000 besökare! Hur fränt är inte det? Det enda du behöver göra är att klicka er in på den här länken och så läser ni reglerna!
Gör som jag, delta du också och få din blogg känd! :D



NU UT!

Hej på er! Ville bara slänga upp ett inlägg som jag försöker få att det blir intressant men det går helt åt skogen! Vill ännu en gång tacka för alla premunanter på 2 dagar har jag fått 15 nya läsare från bloglovin, ni är guldvärda. Och kommentarerna ökar, ännu en gång TACK!
NU: Ska jag i alla fall göra mig i ordning och sen ska jag ut med kameran en sväng! Hoppas vädret håller i sig, skulle tagit med katten också men tröttisen ligger i min säng och sover, han ligger på en kudde, 2 kuddar bakom sig och en kudde under sig + filten över sig, får han inte varmt? ;)
Tydligen inte, men nu ska jag sluta tjabbla utan nu ska jag ut och fotografera sen ska jag sitta och redigera bilder, eller kanske ikväll vi får se! Vädret bestämmer, om det är sol ut med mig, regn ska jag bara sitta inne, hihi.
kommentera nu, att jag får svara när jag kommer in! ♥

hur är vädret hos dig? :)





ви сте окрутни ♥

Godmorgon på er alla! Idag är det Söndag, och är hur pigg som helst, och klockan är bara halv nio, jag har banne mig inte några problem att gå upp på helgerna tidigt men på vardagarna då man måste upp då är det jävlar svårt. Idag är vädret bra, men inte för att jag ska ut och köra inte nu i alla fall.. Inatt spöregnade det, drygt i 1 timme. Tänkte att snart blir det samma regnkaos som det blev i göteborg.. Men icke heller, lite pölar överallt blev det! Annars så sitter jag & lyssnar på what makes you beautiful. ♥ Så bra! Mamma tror säkert att det bara finns en låt på internet, haha! Satt och lyssnade på den HELA DAGEN igår, ska försöka hitta någon annan musik, hehe kan inte lyssna på den hela tiden, juu. Ialla fall tack till er alla som skickar in kommentarer, ni får mig att nå mitt mål med all hast! Har fått 1 en hel sida med kommentarer som inte är godkända, ännu! Hoppsan, fortsätt göra allt det här fina ni!
Nu ska jag ta och svara på kommentarer sen ska jag käka någonting, kommer bli hungrig..
Vi hörs senare hörrni!



KIKA I MENYN!

NYTT I MENYN!



BECAUSE I LOVE YOU.




TÄVLING HOS MOA!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos moa och vill ni också bli anmälda då får ni ta och klicka på länken här för att komma direkt till tävlingen!



TUSEN TACK!

Tänkte bara säga godnatt, fast jag inte ska gå och sova ännu. Det är nämligen så att dan och linda är fortfarande och alla dom sitter i soffan så jag tänkte ta och gå dit en sväng fast det ända jag kommer att göra är att skjuta shutter bubbels på surfplattan, hihi. börjar bli proffs på det nu, men vi hörs imorgon. Och tusen tack för alla kommentarer, ni hjälper mig att nå mitt mål med all hast, hoppas det fortsätter så! Och följarna via bloglovin växer, så ha det jätte bra hörrni! :)
Förövrigt är jag livrädd, för dan kommer alltid och skrämmer mig när jag sitter här så jag kollar bak var femte sekund, haha! Men om jag fortsätter så kommer jag få nackspärr så nu ska jag ta och gå dit så kan han inte skärmma mig!
vi hörs! ♥
fortsätt kommentera som sagt, vill svara på era goa kommentarer! ♥



TÄVLING HOS LISA!

Jag är med och tävlar hos lisa om att bli dagens blogg, vinnaren utsers ikväll så skynda er att anmäla er! Klicka er in på länken här!
bildbrist, ska ut och fotografera imorgon!



BEAUTIFUL

Tjena!
Idag är det lördag, hrm, det är dåligt väder. Har ingeting att göra än att sitta och klicka på replay låten på WMYB. Så grym! Trodde aldrig jag skulle börja gillar 1D, men nu. ♥ Kommer sitta och lyssna på den om och om igen, hela dagen. loveit. Annars så ska jag svara på kommentarer och locka hit läsare ska få upp till 50 premisar, jag ska klara det! Och kommentarerna ska öka, hihu. Så kommentera och lägg till på bloglovin jag gör likadant till din blogg! För nu kommer jag börja uppdatera mera, så nu får ni gärna hjälpa mig på traven! :)
Vi hörs senare. ♥
förresten så ska jag köra ett tema varje vecka, typ hur min vardag ser ut, som jag tar med bilder och så ska jag försöka köra ihop det till ett klipp i moviemaker. hihi, får se hur det går. :')
tycker om dig knäppskalle. ;)



Förlåt att jag alltid skriver det, men jag orkar inte bråka med min mamma hela tiden! Jag säger en grej, hon blir förbannad. Jag köpte en porslinshållare som man ska ha diskmedel, diskborste och så finns det en metallhållare som man låter disktrasan hållas på, nej nu har hon tagit bort den och säger bara att den är i vägen. Den kommer inte alls till nytta, jag köpte den till henne för 30 euro, men det kommer aldrig till nytta ju! Så jag sa att jag borde inte ha köpt den, men gå till ditt rum nu för du letar efter fel varje gång du kommer hit, stick till ditt rum och stanna där att man slipper ditt tjat. Så här blir jag väl sittande som närmaste timmarna, tack ska du ha. Hoppas dom åker iväg och handlar att jag åtminstonde kan ta en dusch, för dit får man väl säkert inte gå. Kan den inte bli måndag att man slipper henne halva dagen i alla fall.
hon verkar tycka om att skälla ut mig att jag mår dåligt, det känns bra för mig verkligen.
men åt en annan familjemedlem där är hon så snäll så men åt hennes dotter, jadå jävlar då passar hon på och ger mig skäll. FÖR ATT JAG SÄGER NÅGON ÅSIKT.
jag kommer absolut inte bra överens med min pappa för att en viss kärlek är tillsammans med han och han bryr sig bara om henne, och så nu börjar mamma skälla på mig också, inte en enda bryr sig om mig, inte en enda jävel i den här familjen. Snart får jag väl åka runt 24 timmar i dygnet för att slippa dom, eller så sover jag hos pappa ensam att hon slipper mig att hon får tänka över vad hon har gjort för att jag mår så jävla dåligt.
JUST NU MÅR JAG SÅ HELVETES JÄVLA DÅLIGT, SÅ JÄVLA DÅLIGT ATT ALLT ÄR PÅGRUND AV MINA SÅKALLADE FÖRÄLDRAR SOM BORDE BRY SIG OM SITT BARN.

ORÄTTVISA VÄRLD.

finns så mycket mer att säga, men jag vill skriva men jag säger för mycket till internet då.
men ni förstår vad jag går igenom , ett helvete.




NYMÖBLERAT!

Nämen titta, vad hände? Jag skulle visst bara städa men det blev en ommöblering också, hihu.
nu är jag nöjd, har gjort alla detta själv, ALLT! i stort sett han flyttat på sig utom tv:n. :') Yeah, imorgon ska jag sova lääääääääääänge, eftersom på måndag börjar verkligheten igen..  Jaja, och imorgon efter min nattsömns så skall jag ta och leta efter mina böcker, det blir en dyr konstnad när man e 16 och inte lämnar tillbaka böckerna i tid, har nu lånat om dom och har tid till september den första! Men då skall dom väl bara tillbaka TVÅ ynkla böcker, phrhger. Efter det här ska jag aldrig låna böcker igen från bibban! Jaja, nu ska jag ta och kika på skärgårdsdoktorn och kanske ta och plocka upp de som har hamnat på golvet, vi hörs imorgon!
godnantt på er!
svarar på kommentarer imorgon förresten! :)



HELG!

Hej på er! Hade tema dag idag, trodde den skulle vara fruktansvärd men det var helt okej. BÄSTA VAR ATT VI FICK GÅ IN GRATIS PÅ PAF OPEN! :D yeah, vollyboll! ♥ I alla fall, nu ska ja ta och städa rummet, de ser förjävligt ut, eller ser och ser kanske inte lika stökigt andra brukar ha. ;) Ska hänga ut mattan, lär behövas och sen så ska jag ta och tvätta golvet, de behöver tvättas absolut! Senare ikväll ska jag svara på kommentarer, och locka hit läsare! Hoppas ni skriver en snäll fin kommentar här! :) Förresten är det helg nu! Äntligen, fast jag bara ha gått 2 dagar.. På måndag är vi tillbaka med fruktansvärda ämnen så som idrott, vi har idrott efter maten, pghwehgt. kommer vara aphungrig efteråt.. Men jaja, vi får se hur det går! Nu ska jag börja städa innan det blir för sent, hörs ikväll!
sorry, bildlöst, har inte fotat..



FÖRSTA DAGEN SOM NIA DÅ! :D



och ni ser vad det står för klass? ;)

9C!!!!! ÄNTLIGEN, YES!
fast jag skrattar lite åt vår lärares efternamn, hhahaha. sneitz, hon kommer från stockholm..
i alla fall,det är vår nya lärare, för kenneth flydde till KHS.. :(

i alla fall, fick något fel på min surfplatta som larmade 07:30 imorse, ffwekgok. Kom i alla fall i tid, och det är jag gla över! Slutade vid 13 tiden, härliiigt! Imorgon är det någon irriterad tema dag, från 08:30! DÖDAMIG. men det går säkert bra ändo går till 13 då också, men nu ska jag till soffan, hörs!




ONSDAG


Godmorgon! Onsdag idag, sista dagen på sommarlovet här på åland.. Så peppad eller hur? Ligger som en hösäck i sängen och bloggar, kuuuul. I alla fall, imorgon kl. 9 då sitter vi i gympasalen och välkommnar alla ettor välkommen. Niorna sitte längst bak, guuuuuud. Hoppas det här blir bra nu, för i ett år så ska vi gå där i ett år. Fattar ni, usch. Kommer vara trött som fan när jag kommer hem. Men nu har jag faktiskt tagit tag i mitt liv på riktigt, skolan kommer före allt annat, när jag kommer hem sätter mig ner vid skrivbordet börjar läsa på läxorna, inklusive prov. Äh, nej nu orkar jag inte berätta mera utan nu ska jag börja städa i skrivbordslådan och egentligen lite runt där också, golvet ska vara borta med grejer, vill komma hem och börja läsa i ett nystädat rum, precis så ska det vara! Så vi hörs senare nu ska jag sätta på bra musik på youtube och sen börja vid skrivbordet, vi hörs senare!
( FAN VILKET OINTRESSANT INLÄGG! )



VIDEO NEXT.

Hoppsan, har inte uppdaterat idag! Har haft fullt upp, eller fullt upp hum.. Har varit ner på stan 2 gånger idag, letade desperat efter en ny kalender, som jag hittade till sist! :) Så ett litet + i allafall! Annars så har vi besök här, eller mammas kompisar från sjukhuset som också arbetar där. I vilket fall som helst så har jag tänkt att plocka upp i rummet jag borde ha gjort tidigare idag, men. Plockade upp och nu är det lika förjävligt igen, hhihuu. Jaja, nu först och främst är jag redo för skolan i övermorgon, de är bara 1 dag kvar imorgon?!?!?!?!? Fattar inte det ännu i alla fall. Känns lite som jag längtar nu i alla fall! Nu har jag tänkt visa lite grejer jag lyckas fått ner i skolväskan, hahah intressant jag vet. ;) Visar kalender också så kolla och kommentera gärna! :) Okej, skiter fullständigt att min pannlugg är blöt och att jag pratar som en häxa i videon, men nu fick ni också ett videoinlägg som är fullständigt misslyckat! :)
Kommer efter de här inlägg, kom in om en stund! :)



SKOLAN BÖRJAR I ÖVERMORGON..

Tjena! Har läst massa bloggar idag som har skrivit att dom börjar lusse och massa skit, är nu galet nervös inför nian i övermorgon, HAHHAHAHAHA. Okej, det är den gamla hederliga skolan, ja men alla idioter, förlåt men jaaaa, hatar alla nior alltså föredetta åttor, hrm. Herrejävlar, nu är det nära börjar i övermorgon, fattar ni i ÖVERMORGON, sinnessjukt.. Hoppas det går bra i alla fall, imorgon så är det uppstigning 07:30 för att komma tillbaka till de gamla rutinerna, heheh. Blir säkert bra, ALLTSÅ I ÖVERMORGON. förlåt, men fattar inte det ännu. Nu känns det som jag vill bara ha gått ut nian och börja handels, lusse, yrkes, gymnasiet!! Fatta jag vill det nuu men först och främst så ska jag klara 1 jävla år med alla idioter, puckon i hela strandnäs absolut nian.. GAAAAAAAAH. killme..

Nu ska jag inte snacka mera, utan jag ska bara snart gå och lägga mig. Måste upp tidigt imorgon och göra gamla rutiner! Fpth. 

Hörs imorgon! 

 




aυτό θα πρέπει να μου



suddig,ful redigerad..

Men en liten bild i alla fall! Idag är det måndag, alla börjar typ skolan idag.. men jag börjar nu på torsdag!!! Herregud, vad snabbt det har gått. Sommarlovet får gärna ha varit längre, men man längtar ju lite nu i alla fall. Såhär andra dagen i skolan, sen helg.. Hihihu. Men men, idag har jag i stort sett inte gjort ett skit. Vaknade 12, heheh. Men ikväll så blir det läggning tiiiiiiidigt. Och upp klockan 07:30, kommer inte orka stiga upp.. Sen ska jag göra mina gamla rutiner och se om jag hinner bli klar till 08:30, hinner jag det så är det inget problem på torsdag! För då är jag tillbaka till verkligheten igen. Hoppas det går bra i alla fall! Nu ska jag riva ut mina påslakan, tvätta allting och sen så ska mamma och jag mangla dom ikväll! Har massa tvätt här hemma, hohoho. Tur att jag kan tvätta i alla fall! :)
Hörs lite senare




fysatan vad det regnar..




CRAZY.



orkar inte lägga upp bilder ikväll, kommer imorgon istället njut av crazy alina istället! Nu ska jag snart sova så godnatt med er! :)



ALINA SÖDERHOLM



Hej på er! Har tillbringat kvällen med den här tjejen. ↑

Har käkat glass på golfen, hihhih. Var mysigt att va med henne en kväll bara sådär, trodde att ja skulle frysa ihjäl fast jag satt i sticktröja och långbyxor men tydligen inte.. Annars så sitter jag och redigerar bilder som jag ska lägga upp i ett bildinlägg till er efter det här så håll utkik! :) ( Tog massa bilder nere vid golfen ni måste se, blev nöjd faktiskt! ) :)




uppdatering! :)

Hej jag heter erica och är proppmätt.

Har haft världens dag med sofia, idag! Har inte uppdaterat som ni har sett.. Har bla, varit och ätit till pepparkvarnen, stor succe! :) Lagat urgoda pannkakor, bakat muffins med glasyr & mindre socker att olle också får äta. :') I vilket fall som helst har hon åkt hem nu och nu sitter jag ensam hemma, hm vad kan man hitta på nu? Jaja, hittar väl säkert på något bus! Ska nog städa upp lite, ser ut som ett bomnedslag i köket efter sofia & jag gjorde pannkakor, hahha. Känns lite som jag vill och fotografera med alina, och vill röra på mig det är ju att cykla men orkar inte cykla hem igen så det får bli mopeden! Ha det fint hörrni nu! Vi hörs när jag kommer hem lite senare!
:D

( sjukt ointressant inlägg, men här fick ni ett i alla fall! )




ALLA ÅKER TILL SVERIGE INNAN SKOLAN....



och nu är den attans ungen i sverige över dagen.
bläää. alla åker till sverige och köper nya kläder till skolan, jajjamen här sitter jag utan nya kläder. Först nu inser jag att alla åker, förhelvete jag vill osså. Får väl gå i för små kläder och en gammal tröja till skolan, det är väl det man är värd.. Jaja, mamma sa: vi ska ha dotter och mamma dag i stockholm nu på sommarlovet, nej då blev hon opererad i handen och då blev det inte något att handla. AHHHHH.

hur många har handlat till skolstarten av mina vänner 80 % av 100 % jag är en av de 20 % som inte har varit inte kommer heller.
NÄNÄ, jag sover bara i korsett på nätterna ja det är det jag förtjänar.




TÄVLING HOS LOVISA!



Jag är med och tävlar hos lovisa där man kan vinna en läkning i en hel månad, då man tar en bild med tema djur. Klicka här för att komma till hennes underbara fototävling!

OBS. bilden är den jag tävlar med.




HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄN



Hej jag har världens bästa vän.

Jaja, det är jobbigt att städa, har inte gjort ett skit. Såhär går det med löften, förstår ni. Får bli av imorgon istället och då är det ett måste, för vi får gäster. pfh, jobbigt jooo. Annars så får de här inlägget avsluta dagens händelser imorgon är det en ny dag, och jag ska baka något med mindre socker, få se vad jag hittar på, borde kolla recept på kakor eller något med mindre socker, hm kanske något det? :)

Godnatt på er alla fina, imorgon vill jag svara på kommentarer så klicka på datamusen nu och skriv! :') ♥




KULTURNATTEN

¨

Hej på er alla söta! Och återigen tack till alla er som skickar era goa kommentarer, ni gör mig på glatt humör! Ni får gärna fortsätta, för ni gör mig bara gladare! ♥

Annars är jag stort besviken på kulturnatten, åkte direkt efter jag gjorde inlägget.. Kulturnatten, affärerna har öppet längre upp till 00:00 på natten, jajjamen eller hur? Vi gick in på sittkoffs, en affär som stängde kl. 20 och nikolaj, allt det var öppet allt annat var stängt. Sen på toget var det 2 affärer. Aldrig mera kulturnatten, det är en sak som är säker i alla fall! Messade i alla fall nyan, så kommer i tidningen imorgon eller i övermorgon. [ Stort fan av att messa nyan ;) ] Jaja, nu har jag i alla fall varit ner och kollat vilken stor succe det var.. Nu sitter jag i alla fall och ser på postkodskampen ska nog fortsätta och se på det och under nästa reklam så ska jag städa eftersom det aldrig blev av. Så godnatt fina ni vi ses imorgon! Kanske en gång till ikväll, vi får se!

fortsätt som ni gör, ni gör min dag. ♥




CONVERSE



Hej igen!

Skrev att jag skulle gå ut på fotorunda, det blev inte längre än till balkongen med alla mina converse och ta bilder av dom, slängde ihop ett slarvigt collage nu, vilka ser nyast ut? Vita är från slutet av sommaren - 10. Svarta är från våren - 11. Och röda är ca. 1 vecka gamla! Allt slits bort med tiden, i vilket fall som helst, så borde jag ta och sätta på lite musik i rummet och sen städa upp det! Ser hemskt ut, eller hemskt för mig men inte för alla andra kanske? Hehe, men det är finare när ingeting ligger på golvet..  Kommer inte hålla så länge och så ser det lika ut igen.. Annars så vet jag ingeting mer, ikväll är det kulturnatten och allt har öppet längre, vilket är super. Kanske åker med alina om inte mamma kommer med, det ser vi senare! :)

NU SKA JAG BÖRJA, HEJDÅ SÅ LÄNGE! :D




FREDAG

Hej, är nästan klar med desigen nu, har tagit från en gratis design, gillar den faktiskt!
Jaja, i vilket fall som helst är det här mitt nästan första inlägg, har haft förut men bara onödiga, så dom åkte bort! Idag är det i alla fall fredag, sista fredagen som vi har sommarlov, tänk nu är sommarlovet slut på torsdag, om 6 dagar, då sitter vi vid skolbänken. Kommer vara trött som en apa, dom närmaste dagarna men det ska väl funka de också! Annars så vet jag inte vad som händer dom närmaste timmarna, men bilder ska jag ta och visa upp för er, sen så ska jag locka hit läsare, det måste man ju göra. :)
Lite senare, ikväll eller någon annan gång så ska jag sätta upp en egen header, har gjort en men får inte upp den som jag vill ha, får klura ut det! Men nu ska jag inte sitta här som jag har gjort hela dagen utan nu ska jag ut på en fotorunda! Vi hörs!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
bildernereibloggen